Yritysesittely Palvelut Ajankohtaista ja uutiset Yhteystiedot
 
UUTTA
 
     
 
Palvelut:
Henkilöstövalmennus
Konsultointi

Projektit

 

 

  Referenssit:
Palvelujen tuotteistus-hanke hyvinvointi yrityksille
Palveluloistoa toteuttamassa

 

  Yrittäjäkurssilta vahvistusta liiketoiminnalle

Yrittäjäkurssilta vahvistusta liiketoiminnalle

Haluatko vahvistaa yrityksesi markkinointia ja talouden hallintaa ja kehittää omaa liiketoimintaosaamistasi. Kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti starttirahan saaneille, noin vuoden yrittäjänä toimineille. Kurssit ovat 2-3 kuukauden mittaisia iltakursseja.

Uudet yrittäjäkurssit Helsingissä elokuu - lokakuu 2011 ja Espoossa syyskuu - marraskuu 2011.

Lisätietoja ritva.miikkulainen@vistaconsulting.fi tai
0400-430180

Lue lisää kurssiesitteestä ja NYEK-esitteestä

Starttirahayrityksen liiketoiminnan kehittäminen

Olemme olleet mukana toteuttamassa uudenlaista yrittäjäkurssia syksyllä 2010. Kurssi oli suunnattu jo yritystoimintansa käynnistäneille yrityksille. Valmennuksessa keskityttiin yrityksen peruspilareiden markkinoinnin, myynnin ja talouden kehittämiseen.


Kurssin hyvien kokemusten pohjalta tulemme jatkamaan vastaavia kursseja vuonna 2011.


REFERENSSEJÄ

 

http://www.vistaconsulting.fi/images/sis_2.gif Palvelujen tuotteistushanke hyvinvointiyrityksille

Itä-Uudenmaan pienyrityksille tarkoitettu tuotteistushanke toteutettiin vuonna 2009 Porvoossa. Hankkeen yritykset esittelivät uusia palvelutuotteitaan 090909 pidetyssä ”Iloa ja hyvinvointia”- elämään tilaisuudessa Grandissa. Hanke toteutettiin yhteistyössä Posintra Oy:n kanssa ja sitä rahoitti Uudenmaan TE-keskus.

 

http://www.vistaconsulting.fi/images/sis_2.gif Palveluloistoa toteuttamassa

Vista Consulting on yksi Palveluloiston valmentajista.
Olemme mukana valmennusyritysten tiimissä, joka toteuttaa yhteistyössä Porvoon Kauppaoppilaitos Oy:n kanssa Palveluloisto – valmennuskokonaisuuden.Palvelujen tuotteistus

Palvelutuote 2009- hanke toteutettiin yhteistyössä Posintra Oy:n kanssa Itä-Uudenmaan alueella. Hankkeessa 10 alueen hyvinvointi- ja palveluyritystä tuotteisti omia palvelujaan, jotka esiteltiin syyskuussa 2009 ” Iloa ja hyvinvointia elämään” tapahtumassa Grandissa Porvoossa. Hankkeessa syntyi myös uusia yritysverkostoja, jotka ovat rakentaneet yhteistyössä uusia palveluja. Hanketta rahoitti Uudenmaan Ely-keskus.


Kotihoidon ja vanhusten palveluiden tuotteistuksen mallinnus -hanke (EETU) toteutettiin vuonna 2007 osana KIMPPA-hanketta. Hankkeeseen osallistui kodinhoito-, terapia- ja asumispalveluja tuottavia yrityksiä. Hanke toteutettiin yhteistyössä Teknillisen korkeakoulun SimLabin kanssa ja se sai rahoitusta Tekesiltä. Vista Consulting toimi projektin johtajana ja vastasi konsultoinnista ja TKK SimLab vastasi hankkeen tutkimuksellisesta osuudesta.

 

Sipa yrittäjän sijaispalvelu valmennus

Vista Consultingin on valmentanut Uudenmaan Sipa -yrittäjän sijaiset. Valmentajana se on hoitanut valmennettavien valinnan, laatinut valmennusohjelman sekä vastannut sijaisten valmennuksesta ja yrittäjäinfoista.

Yrittäjän sijaiset ovat eri toimialojen osaajia, jotka tuovat oman osaamisensa pienyrittäjän arjen avuksi. Vuosien 2006-2008 aikana Uudenmaan alueella valmennuksen on suorittanut n.70 henkilöä. Sipa- sijaispalvelusta löydät tietoa www.sipa.fi

Sijaispalvelua on kehitetty Yrittäjänaisten keskusliitto ry:n hallinnoimassa Yittäjien sijaispalveluhankkeessa v. 2006-2007. Hanketta rahoitti Uudenmaan TE-keskus. Sen jälkeen valmennusta on toteutettu työvoimapoliittisena koulutuksena.

 

Myynti ja markkinointivalmennus naisyrittäjille

Naisyrittäjille tarkoitettu Myynnin ja markkinoinnin tehokurssi toteutettiin huhtikuussa 2008. Kurssiohjelma käsitti viisi iltaa ja siihen osallistui 15 yrittäjää.

 

Menterointi

Ritva Miikkulainen on toiminut yrittäjän mentorina ensimmäisen kerran vuonna 2002 Naisyrittäjyyskeskus ry:n Liettuan projektissa, jossa aktoreina olivat liettualaiset naisyrittäjät.


Laurean AMK:n opiskelijoille järjestetyssä Yritystoiminnan mentorointiohjelmassa nuorille yrittäjiksi aikoville 2005-2007 Ritva Miikkulaisen aktoreina oli kaksi opiskelijaa, jotka toimivat yrittäjinä opiskelujen ohessa. Tradenomi News haastatteli ryhmää 4/2006 julkaisuunsa. Ryhmän ajatuksia ja tietoa opiskelijamentoroinnista voit lukea lisää artikkelista.


Vuonna 2007-2008 mentorointiryhmä koostui viidestä Markkinointi Instituutissa yrittäjän ammattitutkintoa suorittavasta opiskelijasta. Ryhmän kanssa pohdittiin erityisesti myyntiin ja markkinointiin liittyviä kysymyksiä sekä erilaisia mahdollisuuksia liiketoiminnan laajentamiseen.

Yrittäjämentotoinnista saat lisätietoa Naisyrittäjyyskeskukuksen sivuilta.