Yritysesittely Palvelut Ajankohtaista ja uutiset Yhteystiedot
 
PROJEKTIT
 
     
 
Palvelut:
Henkilöstövalmennus

Konsultointi

 

 

  Sivun sisältö:
-
Palveluiden tuotteistaminen
-
SIPA yrittäjien sijaispalvelu –hanke
Projektien suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut
 

Projekteilla edesautetaan kasvu- ja kehittämishaluisten pienyritysten liiketoiminnan kehittämistä. Pääsääntöisesti hankkeet on suunnattu pienille yrityksille, joille yhteishanke mahdollistaa ulkopuolisen asiantuntemuksen hankkimisen ja kehittämisohjelman toteuttamisen.


Projektit toteutetaan eri toimijoiden yhteishankkeina ja niissä on mukana useita yrityksiä ja organisaatioita. Vista Consulting suunnittelee aktiivisesti kehittämishankkeita yritysten tarpeiden pohjalta ja hakee niille hankerahoituksen.


Vista Consulting toimii valmentajana tai konsulttina myös muiden tahojen hallinnoimissa hankkeissa sekä auttaa yrityksiä kehittämisprojektin suunnittelussa.

 

Esimerkkejä projekteista

Palvelujen tuotteistus

  • Palvelutuote 2009- hanke toteutettiin yhteistyössä Posintra Oy:n kanssa Itä-Uudenmaan alueella. Hankkeessa 10 alueen hyvinvointi- ja palveluyritystä tuotteisti omia palvelujaan, jotka esiteltiin” Iloa ja hyvinvointia elämään” -tapahtumassa. Lue lisää...

  • Vista Consulting vastasi palvelujen tuotteistuksen konsultoinnista sekä projektin johtamisesta hoiva-alan palveluyritysten hankkeessa ”Kotihoidon ja vanhusten palveluiden tuotteistuksen mallinnus (EETU)” –hankkeessa, joka toteutettiin vuonna 2007 yhdessä TKK SimLabin kanssa.
    Lue lisää…

SIPA yrittäjien sijaispalvelu –hanke

  • Vista Consulting toimi valmentajana Yrittäjänaisten keskusliitto ry:n hallinnoimassa Yrittäjien sijaispalvelu –hankkeessa. Vista Consulting on valmentanut viisi ryhmää Sipa -yrittäjän sijaisia Uudenmaan alueella vuosina 2006-2008. Lue lisää…

Projektien suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut

Vista Consulting auttaa yrityksiä ja yhteisöjä kehittämisprojektien haussa. Se auttaa rahoituskanavan hakemisessa, avustaa projektin sisällön määrittämisessä ja yhteistyökumppaneiden hakemisessa sekä laatii projektisuunnitelman ja hankehakemuksen ja avustaa rahoitusneuvotteluissa.


Projektin toteutuksen aikana Vista Consulting voi tuottaa verkostonsa kanssa erilaisia asiantuntijapalveluita